New School of English, Kembridž

U Kembridžu je smešten slavni Univerzitet Kembridž, održavaju se carols in Kapeli Kraljevskog Koledža, i odlazi se na "punting" na reci Kem. Cambridge je kompaktni kosmopotiski grad sa izuzetnom arhitekturom starom i novom. Lepota njegovog drevnog centra je očuvana njegovim srednjovekovnim ulicima za šetanje, dvorištima koledža , vrtovima i mostovima.

Ukoliko ste u mogućnosti da preko leta pohadjate kurseve engleskog jezika u Velikoj Britaniji /UK/ javite nam se da vam preporučimo školu i da pogledate kataloge i ponude.

Pošaljite upit na email angloland@sbb.rs ili office@angloland.rs

LETNJA SKOLA ENGLESKOG u Kembridzu, Velika Britanija NEW SCHOOL of English

U Kembridžu je smešten slavni Univerzitet Kembridž, održavaju se carols in Kapeli Kraljevskog Koledža, i odlazi se na „punting“ na reci Kem. Cambridge je kompaktni kosmopotiski grad sa izuzetnom arhitekturom starom i novom. Lepota njegovog drevnog centra je očuvana njegovim srednjovekovnim ulicima za šetanje, dvorištima koledža , vrtovima i mostovima.

Kembridž je divno posetiti u bilo koje doba godine: opustite se u njegovim brojnim „pubovima“, restoranima i kafićma dok idete u istraživanje nezavisnih radnji koje okružuju istorijsku „pijacu“ /market place/. Postoje i novi novcijati shopping centri takodje sa svakojakim modernim artiklima koje očekujete u većim gradovima.

Neka vas inspiršu muzeji i umetničke galerije; otkrijte buduće zvezde na studentskim pozorišnim produkcijama ili pogledajte predstavu u the Arts Theatre. Filmovi, raznorazna živa muzika , poetske večere, javna predavanja-proniknite u intelektualni život studeneta dok ste ovde.

Do Kembridža je lako doći autobusom, železnicom ili avionom -na samo 50 minuta od centralnog Londona i 20 minuta od Londonskog Stansted aerodroma.

Ima toliko toga da se vidi u jednom danu. Odsednite nekoliko noći u Cambridge hotelu ili b&b gostionicama i istražite pijačne gradove i seoske kućice nadomak Kembridža.

Školu engleskog jezika u Cambridgeu pohađaju djaci iz celog sveta.

Uz pomoć kvalifikovanih profesora i najsavremenijih metoda učenja koje su tematski i iskustveno povezani sa vannastavnim aktivnostima i načinom života u Britaniji znanje engleskog jezika brzo postaje aktivno.

U internacionalnoj atmosferi, učenici koriste engleski za sporazumevanje, što je još jedan od metoda aktiviranja pasivnog znanja jezika.

Savremeni kabineti, jezičke laboratorije, biblioteka, časopisi, kompjuteri, internet, multimedijalna nastava, biće Vam takođe na raspolaganju svakog radnog dana od 09h do 17h

SMEŠTAJ

Smeštaj je organizovan u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama u pažljivo odabranim porodicama, ili u Halls of Residence u samom gradu

EKSKURZIJE I POPODNEVNE AKTIVNOSTI

Učenje nekog stranog jezika je uvek i vrsta susretanja sa nekom drugom kulturom.

U okviru nastave stranih jezika izučavanje jezičkog sistema i gramatičkih struktura ne može se gledati izolovano od istorijskih, kulturnih i socijalnih aspekata zemlje čiji se jezik uči.

Ekskurzije i popodnevne aktivnosti na kojima ćete upoznati zemlju, ljude i kulturu su možda i značajniji od same nastave.

Celodnevne ekskurzije:

  • London
  • Cambridge / Oxford
  • York
  • Stratford-upon-Avon

Radni dan

  • Pre podne – nastava – 15 sati nedeljno– svako prepodne od ponedeljka do petka.
  • Popodne – Sportske ili edukativne aktivnosti – svako popodne od ponedeljka do četvrtka.
  • Subota i nedelja – celodnevna ekskurzija.

www.newschool.co.uk www.angloland.rs UPITI i PRIJAVE na office@angloland.rs angloland@sbb.rs

Učite engleski u Kembridžu sa NAMA!